בית שאן מציגה:
מי שרוצים להתרשם מהעצמה של המוזיקה היוונית, בביצועם המפעים והמרגש של שני כוכבים עולים מיוון, מוזמנים למופע שאחריו הם יסכמו אותו, כצפוי וכמשוער, כחוויה בלתי נשכחת
ביום שלישי, חול המועד פסח, 3/4/18, יתקיים בבית שאן, במסגרת פסטיבל האביב החגיגי, מופע יווני בו יגישו אמנים ידועי שם מיוון מבחר מלהיטים הגדולים, ממיטב הקלאסיקות ביוונית. במרכז הערב היווני המושקע במרכז החגיגה היוונית יופיע צמד הטאלנטים מיוון אריס קאמפנוס Aris Kampanosואפרודיטי חטזימינה Afroditi Xatzimina (היא באמת נראית כמו אלילת היופי..) בליווי נגנים, חברי הלהקה היוונית וגם מופע של רקדנים ורקדניות בריקודי עם יווניים מסורתיים.
לשני האמנים, מגדולי הזמר היווני, סיפור מרשים- ביחד ולחוד: השניים מנהלים קריירה מקצועית ועצמאית בנפרד אבל בחיים הם זוג אוהבים לכל דבר. הוא נולד בפיראוס ומגיל צעיר החל את לימודי המוסיקה שלו בשירה בקונסרבטוריון הלאומי של אתונה. בגיל 17 התחיל לשיר באופן מקצועי בסצנות מוסיקליות רבות בפיראוס ובאתונה, אך גם בפסטיבלים, לאחר ששר עם כמה שמות מפורסמים כמו פיצה פאפאדופולו, ואסיליס לאקס ועם המלחין היווני הנודע טאקיס סוקאס. את הפריצה לתודעה ביוון הוא עשה בתכנית 'דה-וויס' ובהמשך- כמשתתף כמעט קבוע בתכנית הטלוויזיה הפופולארית 'סטין יאמס'. כיום, אריס ממלא אולמות בהיכלים הכי נחשבים באתונה, סלוניקי, ערי הפריפריה של יוון, קפריסין ובקהילות היווניות בחו"ל כגון גרמניה, קנדה, ארה"ב ואוסטריה.
גם לבת זוגתו לחיים ולמופע בבית שאן סיפור חיים מרתק: היא בת למשפחה קפריסאית שנאלצה לעקור לאתונה מפמגוסטה בעקבות הפיכה שבמהלכה פלשה טורקיה לאי והשתלטה על צפון המדינה. היא בוגרת לימודי מוסיקה באוניברסיטה של אתונה ואת צעדיה הראשונים כזמרת מקצועית עשתה בשירה ובנגינת פסנתר במועדונים קטנים עד שפגשה באופן אקראי את המלחין והבוזוקאי המפורסם כריסטוס ניקולופולוס. הוא התלהב מהזמרת הצעירה והזמין אותה להצטרף להופעותיו בתכניות טלוויזיה מוכרות בהן הוא אורח כמעט קבוע ויחד אתו ועם זמרים מובילים נוספים הגיעה גם לפסטיבל האביב בראשון לציון לפני כשנתיים.
רשמו ביומנים: יום שלישי (י"ח ניסן) חול המועד פסח – 3.4.2018. חאן הסראיה, רחוב רחבעם זאבי 1 בית שאן. האירוע והישיבה סביב שולחנות. פתיחת דלתות: 20.00. הכניסה חופשית.