באצטדיון העירוני הותקנו 16 מצלמות טלוויזיה במעגל סגור וחדר פיקוד קדמי ממוחשב שמאפשר צפייה בכל הנוכחים. קבוצות אורחות שהתאמנו ושיחקו באחרונה באצטדיון הביעו את התרשמותן הרבה מהאיכויות הגבוהות ומרמת התחזוקה של המגרש בבית שאן.
באחרונה הותקנו באצטדיון העירוני של בית שאן 16 מצלמות אבטחה במעגל סגור. המצלמות יצלמו ויכסו כל אזור ויציע בתוך האצטדיון ומחוץ לו. מדובר במצלמות במעגל סגור באיכות גבוהה הכוללות שתי מצלמות בעלות עדשה המסוגלת לצלם ברדיוס של 180 מעלות.
בסיור שטח משותף שהתקיים באחרונה, בהשתתפות גורמי רישוי, נציגי עיריית בית שאן והאחראים על האצטדיון העירוני, הוצגה ההיערכות החדשה במקום. במגרש הוכשר והוצב חפ"ק (חדר פיקוד קדמי) צפייה ממוחשב ומתקדם עם יכולת צפייה ברזולוציה המאפשרת צפייה של כל פרט מבין מאות או אף אלפי הצופים.
כמו כן, הותקנה מערכת כריזה משוכללת ובקרוב גם יצא מכרז גדול לשדרוג המגרש. מערכת בקרת הכניסה שופרה, בוצעה הפרדה מלאה בקהל בין הקבוצות, מגרש האימונים שודרג ללא הכר, בוצע שזרוע והוכשרו חניות נגישות לנכים בסמוך ליציעים.
קבוצות אחדות שהתאמנו ושיחקו באחרונה באצטדיון הביעו את התרשמותן והערכתן הרבה מהאיכויות הגבוהות ומרמת התחזוקה של האצטדיון בבית שאן.